Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Aко някой желае да си поръча нещо от каталога нека просто ми се обади на GSM: 0898365392 или да ми остави ли4но съобщение, може също да ме намерите на SKYPE: sahaj.yogananda
Автор: sahaj Категория: Изкуство
Прочетен: 277799 Постинги: 73 Коментари: 146
Постинги в блога
2 3 4 5  >  >>
28.08.2010 23:31 - Нещо полезно
http://sahajayoga.blog.bg/drugi/2010/08/28/bojieto-delo-i-negativnosta-lekciia-na-shri-matadji.597523

Това е нещо което смятам че всички трябва да осъзнаем и да усетим истимски със сърцето си .
Категория: Изкуство
Прочетен: 2497 Коментари: 0 Гласове: 2
06.06.2010 17:26 - Колие Amore

      Колие Amore е  изработено от лунен камък , розов кварц и планински кристал . Цена 30 лева


Скъпоценните и полускъпоценни камъни имат различни магически свойства. Поне такива са традиционните вярвания у различни племена и народи. Древни предания свързват тези камъни с мистериозна сила, която може да влияе върху съдбата на човека. Колкото са различни камъните, толкова са разнообразни и тези вярвания. Всяка епоха открива красотата у различни камъни. При това те са не само красиви накити, но и талисмани, които носят щастие. Счита се, че камъните са пазители от болести и от беди. И до днес например е разпространена вярата, че лунният камък, известен още с наименованието селенит (от гръцкото име на богинята на луната Селена), помага за преодоляване на любовните препятствия. Вярвало се, че хората, които го носят, могат да поглеждат в бъдещето. Астролози препоръчват да се посрещне пълнолуние със селенит в ръка. Ако в този момент насочиш изцяло мислите си към това, което те вълнува, лунният камък ще ти помогне да откриеш правилните отговори.

Розовият кварц е необикновен камък койтослужи за връзка на човека с природата и останалите хора. Символ е на чистата любов и я пази от разрухи. Сочи негативните и позитивните зони на дома на собственика си. Снема стреса и умората , възстановява нервната система.

Планинският кристал спомага за концентрацията на вниманието и проникване в същноста на нещата. Изостря мисълта и укрепва паметта.
Планинският кристал е много разпространен скъпоценен камък на земята и е един от най използваните от хората.
Чистота на този кристал е в основата множество легенди и митове.
Носенето на планинки кристал регулира биотоковете, не позволява да се образуват тромбове. А от друга страна дългата кристална нишка може да предизвика халюцинации или опиянение. Излъчването на планинския кристал действа мобилизиращо и ако в нашето ежедневие присъстват неуравновесени, объркани хора, то по някакъв начин кристалът може да ни предава техните безредни подсъзнателни образи.

Кристалните камъни повишават производството на кърма при кърмещите майки.

Планински кристал избавя от нощните кошмари, ако е позициниран на врата или на показалеца на лявата ръка на спящ човек, както и се явява като защита при нощните астрални странствания.
Планинският кристалът има способност да предава нашите мисли и чувствата на друг човек, който ни го е подарил.

image

imageimage

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 3094 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 07.06.2010 21:36
imageimageКомплекта е изработен от Перли и Планински кристал  . Цената е 50 лева
Категория: Изкуство
Прочетен: 7030 Коментари: 8 Гласове: 5
              Обеци "Булченски блян"


Материалите от които са изработени отново са Перли и планински кристал.
Поради възникналите много въпроси дали всички тези неща в блога се продават аз отговарям да продават се. за повече информация  и контакти : GSM:0898365392  или на скайп :  sahaj.yogananda
image
Категория: Изкуство
Прочетен: 4486 Коментари: 5 Гласове: 5
Последна промяна: 10.02.2010 15:39
              Гривна булчински блян



Планинският кристал е символ на Духовната чистота, той спомага за концентрацията на вниманието и за проникване в същноста на нещата, изостря мисълта и укрепва паметта.

Перлата в древен Рим е била символ на мъдростта, а в днешно време е прредпочитан материал за бижута от много жени. Богинята на красотата и любовта Афродита също както перлата се ражда в мидена черупка.


image

image

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 4432 Коментари: 5 Гласове: 2

           Колие "Булчински блян"
материали планински кристал и перли

Планинският кристал е символ на Духовната чистота, той спомага за концентрацията на вниманието и за проникване в същноста на нещата, изостря мисълта и укрепва паметта.

Перлата в древен Рим е била символ на мъдростта, а в днешно време е прредпочитан материал за бижута от много жени. Богинята на красотата и любовта Афродита също както перлата се ражда в мидена черупка.

image

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 4949 Коментари: 5 Гласове: 2
Последна промяна: 17.01.2010 15:17
    матрииала е копиран от блога на ка4ак

Сриск да се отклоня от тематиката на блога , с разрешението на господин Качаклиев копирам неговият постинг тук защото смятам , че дейноста която е подхванал трябва да има по - голяма обществена подкрепа. 


18.12 18:49 - Мисанков,все пак го пречупиха,А МОМЧЕТАТА ГИ ПРЕБИХА И ОТВЛЯКОХА!!!В Якоруда всеки се опитваше да помага,ВЪПРЕКИ МЕСТНАТА ВЛАСТ!!!

И ТОВА НИКОГА НЯМА ДА ГО ЗАБРАВЯ И ВЕЧНО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН И ПРИЗНАТЕЛЕН!:)))

19.09.2001г.Мутри пребиха и изгониха наркоманите от Белмекен

ДЕСИ ДЕНЧЕВА  журналист вестник СЕГА

16-те момчета от наркокомуната край Белмекен са били пребити и насила откарани в София от 20-на яки момчета вчера сутринта, съобщиха от фондация "Право на свободен избор", която е организатор на комуната. В края на август стана ясно, че досегашният собственик на сградата Пламен Мисанков я е продал без предупреждение, въпреки че има нотарилно заверен договор за 10-годишен наем с фондацията. Новият собственик на сградата - бизнесменът Иван Джунев, който е бивш спортист по бойни изкуства, заплаши момчетата, че трябва да напуснат и заведе там 9 обучени да хапят азиатски овчарки. Кучетата изяли кокошките, които момчетата отглеждали. Джунев поставил срок на наркоманите да се изнесат до понеделник. Те обаче останали и вчера Джунев изпратил мутри да ги изгонят.
Беше към 7,30 ч, приготвяхме си закуска, 5-ма души влязоха в кухнята, извадиха батерията на мобилния ни телефон и казаха, че трябва да напуснем. Отвън ни чакаха още 15 души, хванаха ни и започнаха да ни удрят - с юмруци, с шутове, по бъбреците, по краката, по вратовете, разказаха вчера самите наркомани. Те се бяха приютили в склада на аптеката в жк "Люлин", собственост на шефа на фондацията Владимир Качаклиев.
Единият от младежите е със сцепена устна, друг е с избит зъб и си е извадил медицинско свидетелство. Биячите не им разрешили да си вземат багажа, някои тръгнали по джапанки.
Натъпкаха ни в два микробуса с пазарджишка регистрация и потеглиха, мислехме, че ще ни отведат някъде и ще ни изпотрепят, разказаха още момчетата.
Оставили ги обаче на околовръстния път край София, където успели да си вземат таксита, макар че нямат пари.
Мутрите пък натоварили на камион целият им багаж, дори и 20-те им легла.
Не знаем какво ще правим сега, не искаме да се връщаме по домовете си, защото има опасност отново да се върнем към дрогата, жалват се момчетата.
По-късно вчера от РПУ-Велинград съобщиха, че младежите могат да се върнат в комуната и ще бъдат охранявани от полиция.



image

Сашо от Пловдив показва разбитата си устна.

Снимка: Николай Дойчинов


0:00 20-09-2001 Биляна ИВАНОВА

16-те момчета от наркокомуната се върнаха вчера в Белмекен с полицейска охрана, съобщи за "Новинар" Роси Качаклиева. Предния ден младежите бяха пребити от мутри и насила откарани в София.

Охраната няма да бъде постоянна. Полицаи от Велинград обаче ще проверяват дали в комуната всичко е наред.

Бившите наркомани са дали показания за побоя пред полицията в Пазарджик. Следователи са разпитали шофьорите на микробусите, с които момчетата бяха отвлечени от наркокомуната. Очаква се те и съучастниците им да бъдат обвинени в нанасяне на телесни повреди.

20.03.2002, 13:32 Шефът на МВР в Пазарджик подаде оставка

Директорът на РДВР - Пазарджик, майор Любомир Любомиров е подал оставка.

Информацията е потвърдена от МВР, но засега мотивите не са известни.

Ще оповестя причините за напускането си на брифинг след ден, заяви лаконично майор Любомиров.
ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ТОЗИ ПОСТ!
http://ka4ak.blog.bg/politika/2009/11/27/na-tozi-den-27-11-2000-g-v-21-00-chasa-pyrvite-6-momcheta-se.444416



Категория: Изкуство
Прочетен: 3493 Коментари: 4 Гласове: 2
материали : тюркоаз , планински кристал и розов кварц .
Тюркоазът е подходящ за хора които обичат да играят "ва - банк", да рискуват да блъфират. Но не за картоиграчите в живота а за млади воини с твърда жизнена позиция. Свързан е с власта , авторитета, справедливоста, дава умения за водач.
Планинският  кристал спомага за концентрацията на вниманието и проникване в същноста на нещата. Изостря мисълта и укрепва паметта.
Розовият кварц е необикновен камък койтослужи за връзка на човека с природата и останалите хора. Символ е на чистата любов и я пази от разрухи. Сочи негативните и позитивните зони на дома на собственика си. Снема стреса и умората , възстановява нервната система.imageimage


Категория: Изкуство
Прочетен: 5393 Коментари: 7 Гласове: 3
17.11.2009 22:13 - моят подарък



http://www.vbox7.com/play:d4341a18
БЛАГОДАРЯ ЗА КЛИПЧЕТО НА РУСОТО МОМИЧЕ С НАЙ - ПРЕКРАСНИТЕ СИНИ ОЧИ (тя си знае коя е)
СТИХОВЕТЕ СЪЩО СА МОИ  БЛАГОДАРЯ СЪЩО И НА nikita6864 ЧЕ МЕ НАУЧИ КАК ДА ГО КАЧА ТУК

Категория: Изкуство
Прочетен: 4846 Коментари: 8 Гласове: 6
Последна промяна: 18.11.2009 10:29
 материали : късчета планински кристал и медицинска стомана,  диаметър :7 смimage
Категория: Изкуство
Прочетен: 2248 Коментари: 0 Гласове: 8
Поздрав за глас 1000 kleopatrasv , благодаря на всички които посещават блога ми и ме подкрепят с гласовете си този поздрав е и за тях тъй като Шри Кришна олицетворява колективноста поздравявам всички ви с един Кришна бхаджан
Категория: Изкуство
Прочетен: 5154 Коментари: 9 Гласове: 11
Последна промяна: 02.10.2009 23:43
материали : розов кварц, планински кристал и тюркоазimageimage
Категория: Изкуство
Прочетен: 2485 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 20.09.2009 22:50
2 3 4 5  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: sahaj
Категория: Изкуство
Прочетен: 277799
Постинги: 73
Коментари: 146
Гласове: 2950
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031